Om os

OM ROCK YOUR HAIR

Ideen bag Rock Your Hair er at skabe en atmosfære, hvor kunden føler sig hjemme, og hvor der er tænkt over detaljerne. Alt lige fra hvilken kaffe der serveres, til hvilken musik der spilles i salonen er nøje udvalgt, og er med til at sørge for at den ikke minder om andre saloner.

Transient

Væggene er prydet med bl.a. musikinstrumenter såsom guitarer, der er blevet smadrede, og planen er at salonens vægge vil blive prydet af lækre portrætter af personer der er stylede af Rock Your Hair selv, og ikke med plakater der reklamerer for hårprodukter osv.

Det er dermed altid kunden, og stoltheden ved det arbejde man udfører som kommer i højsædet. En stemning som gerne skal gøre Rock Your Hair til det sted hvor man vender tilbage til, og føler sig tilpas.

OM PUK DØSSING-HØRMANN

Puk Døssing-Hørman er ejer af Rock Your Hair.

Siden hun blev uddannet frisør i 2004, har hun bl.a. arbejdet som daglig leder i saloner i bl.a. Langå og Støvring, og hun har også samlet erfaring fra saloner i Viborg, Kjellerup og Randers.

Rock Your Hair er hendes første salon, og er resultatet af en stor lyst til at skabe noget selv, og at kunne lave nogle rammer som skiller sig ud fra mængden, og giver kunderne en rigtig god oplevelse. Salonens produkter er så skånsomme som mulige, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Ideen om at lave ting og bruge produkter som er af høj kvalitet, men stadig påvirker omgivelserne mindst muligt, går igen i hele salonen.

Rock Your Hair er også i tæt samarbejde med andre kreative i Randers. Det gælder bl.a. byens kulturcentrum Café von Hatten, som ligger kun et stenkast fra salonen, samt den lokale fotograf Venstrehaandsarbejde.com. Det er planen at disse samarbejder skal udmynte sig i nogle interessante projekter i fremtiden, som vil komme både salonens kunder, samt kulturlivet i Randers til gode.

 

Skriv til Rock Your Hair.

Vi svarer tilbage så hurtigt vi kan. 
For henvendelser vedrørende bestilling af tid, se venligst vores booking-side

Navn *
Navn
Skriv til Rock Your Hair her.